St. Hanshaugen og Bislett

Urbant område med kort vei til butikker, kafeer og uteliv. Parken på St. Hanshaugen byr på fin utsikt over byen, parkheng og liv på sommeren. Dette populære området er sentralt, men likevel rolig.

Bli kjent med området

  • Park og natur

    Selv med sin urbane beliggenhet nær Oslo sentrum har St. Hanshaugen og Bislett flere koselige parker og grøntområder. Her ligger Oslos største park, St. Hanshaugen-parken, med fantastisk utsikt, fine turmuligheter og masse liv om sommeren. Andre fine parker i området er Stensparken og Idioten. Området er fullt av koselige gater å gå i, som idylliske Telthusbakken, Damstredet eller Kjærlighetsstien.

  • Kultur, uteliv og shopping

    I dette området har du alt du trenger rett utenfor døren din! Her finner du et stort utvalg av både små og store butikker, gode restauranter og koselige kafeer. Det er kort vei til Oslo sentrum med alle sine konsert- og teaterscener, barer og utesteder.

  • Sport og trening

    Fra dette området er det kort vei til SiOs treningssentre Athletica Sentrum og Athletica Vulkan. Det er også mange utendørs treningsmuligheter - i parken på St.Hanshaugen er det Tuftepark, og på Lille Bislett utenfor Bislett Stadion finner du fotballbane, basketbane og utendørs treningsapparater.

Se alle studentboliger
Det er veldig sentralt med fine parker, turmuligheter og koselige kafeer. Det føles ikke så urbant og stressende selv om det er midt i Oslo <3

Student som bor på Pilestredet Park Studenthus