Sogn og Kringsjå

Et rolig og grønt boligområde som ligger helt inntil Nordmarka. Frisk luft, skog, natur og turmuligheter rett utenfor døren, men likevel kort vei til byen.

Bli kjent med området

  • Park og natur

    Med beliggenhet ved Nordmarka er turmulighetene mange. Sognsvann er det perfekte utgangspunktet for korte og lange turer hele året. Om sommeren er det også et fint område for bading og grilling, og på vinteren kan man stå på skøyter på isen. Fra Sognsvann kan man gå til blant annet Vettakollen - et av byens fineste utsiktspunkter.

  • Kultur, uteliv og shopping

    Området har flere matbutikker, og det er kort vei til Ullevål Stadion med et godt utvalg butikker. Med t-banen kommer man seg raskt til sentrum og det er et god kollektivtilbud i området både dag og natt.

  • Sport og trening

    Dette området er perfekt for deg som liker å være aktiv. Marka byr på milevis med turstier, skiløyper og sykkelstier. På Kringsjå ligger treningsenteret Athletica Kringsjå, som tilbyr trening i studio, gruppetimer og utendørs treningspark. Det er også kort vei til Athletica Domus som i tillegg til et stort treningsstudio og variert gruppetimetilbud, har svømmehall, flerbrukshall, kunstgressbane, tennisbaner og squash.

Se alle studentboliger
Jeg liker at det er et naturnært, rolig og trygt område. Det er et sted man føler man kan «trekke seg tilbake» og kjenne litt ro.

Student som bor på Sogn Studentby