Bjølsen og Nydalen

En sentral, men tilbaketrukket, koselig og rolig del av byen. Her har du kort vei til det meste av butikker, spisesteder, aktiviteter og turmuligheter langs fine Akerselva.

Bli kjent med området

  • Park og natur

    Akerselva, som deler byen i to, renner gjennom området og byr på fine turmuligheter året rundt. Om sommeren kan man bade i elva ved Nydalsdammen eller ved Nydalen badeplass. Det er flere grønne parker i området, som Bjølsenparken, Myraløkka og Voldsløkka, og det er også kort vei til Maridalsvannet og Nordmarka.

  • Kultur, uteliv og shopping

    Området har flere hyggelige gater med små butikker og nabolagsrestauranter. Ved Nydalen ligger Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, med et godt utvalg butikker. Her er det også kino og flere spisesteder. I nærheten finner du også improteateret Det Andre Teatret.

  • Sport og trening

    I dette området ligger et av SiOs treningssentre, Athletica Nydalen. Mellom Nydalen og Bjølsen ligger Voldsløkka Idrettspark som er perfekt for utetrening. Her finner du blant annet fotballbaner, tennisbaner, sandvolleyballbaner, skatehall, landhockeybane og kunstisbane.

Se alle studentboliger
Rolig samtidig som det er sentralt. Gode muligheter for både tur og shopping. Oslos fineste strøk!

Student som bor på Lillo Studenthus