Majorstuen

Dette området er den perfekte blandingen av et rolig, hyggelig boligstrøk og pulserende bygater fulle av liv. Her finner du sjarmerende gater, grønne parker, gode shoppingmuligheter og uteliv.

Bli kjent med området

  • Park og natur

    Like ved Majorstuen ligger Oslos største parkanlegg, Frognerparken, som i tillegg til 200 skulpturer byr på fine turmuligheter hele året gjennom. I Frognerparken kan du jogge, spille kubb eller bare henge med venner på gresset. Det er også flere mindre parker i området, som Marienlyst hvor du også finner en koselig minigolfbane. Med t-banen fra Majorstuen er det også enkelt å komme seg til turområdene i Nordmarka.

  • Kultur, uteliv og shopping

    I dette området finner du handlegatene Bogstadveien og Hedgehaugsveien som har et bredt utvalg av butikker, kafeer og spisesteder. Her ligger også Oslos mest kjent kino, Colosseum, og det er kort vei til Oslo sentrum med alle sine konsert- og teaterscener, barer og utsteder.

  • Sport og trening

    Fra dette området er det kort vei til SiOs treningssentre Athletica Domus og Athletica Blindern. I nærheten av Majorstuen finner du Frogner Stadion med tennisbaner om sommeren og kunstis på vinteren. Det er også kort vei til Bislet Stadion som har løpebane, fotballbane, basketbane og utendørs treningsapparter.

Se alle studentboliger
Gåavstand til alle fasiliteter. Urbant, men likevel stille. Trygt og hyggelig.

Student som bor på Fagerborg Studenthus