Lillestrøm

Lillestrøm er en by i utvikling! Her får du tilgang til et bredt utvalg av restauranter, treningssenter, gode shoppingmuligheter og uteliv. I tillegg er Oslo, med alle sine læresteder, bare ti minutter unna med toget.

Bli kjent med området

  • Park og natur

    Fra Lillestrøm har du god tilgang til mange, flotte naturopplevelser. Gjennom Lillestrøm sentrum renner Nitelva og langs elva kan du finne fine turstier. Rett utenfor byen, kun en kort busstur unna, ligger Tuentangen. Her kan du vandre gjennom Sørumneset naturreservat og beskue vakkert landskap og mangfoldig fugleliv. Lillestrøm ligger også med kort avstand til Østmarka og Romeriksåsen som byr på mange turmuligheter både på sommer og på vinteren.

  • Kultur, uteliv og shopping

    I Lillestrøm finner du alt du trenger av butikker, kulturtilbud og uteliv - i gåavstand! I byens gågate har du muligheten til å utforske lokale butikker og oppleve den energiske atmosfæren i byen. I tillegg er Strømmen Storsenter, et av Norges største kjøpesentre, kun en kort busstur unna. I Lillestrøm har du også gode kulturtilbud i form av museum, festivaler og fotballkamper. I tillegg ligger NOVA Spektrum med sine mange arrangementer rett over gata for Studentbyen. Lillestrøm byr også på et livlig natteliv med en variert samling av utesteder og barer.

  • Sport og trening

    Lillestrøm har et variert tilbud for mulighet til sport og trening. Her kan du finne golfbaner, svømmehaller, skøytebaner og flere idrettshaller. I tillegg har byen flere utendørs treningsparker og innendørs treningssenter. Med sentral beliggenhet ved Rådhusparken finner du Lillestrøm Skatepark, som er et av Norges mest komplette skateparker.

Se alle studentboliger
Det beste med Lillestrøm er at det er stille og rolig med fine turmuligheter rundt Nitelva og gåavstand til det meste av aktiviteter i Lillestrøm!

Student som bor på Lillestrøm Studentby