Grünerløkka og Tøyen

Et av byens mest trendy, fargerike og urbane områder. Her finner du kule nisjebutikker, koselige kafeer, bra uteliv og grønne parker - alt rett utenfor døren din.

Bli kjent med området

  • Park og natur

    Selv om du her bor midt i byen, byr dette området på mange muligheter for å trekke seg tilbake i rolige og grønne omgivelser. På sommeren er Sofienbergparken, eller de mindre parkene Birkelunden, Olaf Ryes eller Kuba-parken fine steder for å grille eller henge med venner. Idylliske Botanisk hage på Tøyen er verdt et besøk uansett årstid, og søndagsturen kan du ta langs Akerselva eller gatelangs for å se på all den spennende gatekunsten i området.

  • Kultur, uteliv og shopping

    Dette området er kjent for sitt spennende utvalg av nisje- og second hand butikker. Vil du spise ute er utvalget kafeer og spiseteder stort på Mathallen, Tøyen torg, i Markveien eller i Torggata. Her finner du også Oslos beste uteliv, med flere barer og kultur- og klubbscener som Parkteateret, Blå, Ingensteds og Vega Scene.

  • Sport og trening

    Fra dette området er det kort vei til SiOs treningssenter Athletica Vulkan. Det er også flere utendørs treningsparker og andre treningsmuligheter i området - som basketbaner ved Kubaparken, sandvolleyballbaner ved Vaterland, og fotballbaner ved Tøyenparken.

Se alle studentboliger
Det beste med å bo på Grünerløkka er livet i gatene, det er nesten som å bo i Camden i London eller Tribecca i New York.

Student som bor på Grünerløkka Studenthus