Blindern og Ullevål

Et rolig og grønt boligområde med hyggelige gater og atmosfære. Her ligger Universitet i Oslo, og området preges av studenter. Herfra er det like kort vei til byen som til marka.

Bli kjent med området

  • Park og natur

    Blindern og Ullevål er et grønt og fredelig område. Herfra er det kort vei til Sognsvann og Nordmarka, som har gode turmuligheter både sommer og vinter. Det er også godt med sykkelstier i området. Søndagsturen tar du gatelangs i hyggelige Ullevål Hageby eller blant sjarmerende kolonihytter i Sogn Hagekoloni.

  • Kultur, uteliv og shopping

    På nærsenteret, Ullevål Stadion, finner du et godt utvalg butikker med det meste man trenger. Med t-banen tar det bare noen få minutter før du er på Majorstuen med alle sine butikker og hyggelige spisesteder. Det er godt kollektivtilbud i området, dag og natt.

  • Sport og trening

    I dette området ligger Oslos største treningssenter Athletica Domus, som i tillegg til et stort treningsstudio og variert gruppetimetilbud, har svømmehall, flerbrukshall, kunstgressbane, tennisbaner og squash. På campus UiO ligger Athletica Blindern. Med sin nærhet til marka, sykkelstier og utallige grøntområder, ligger det godt til rette for å trene utendørs.

Se alle studentboliger
Perfekt område for deg som vil ha litt av sentrum, men ikke for mye sentrum. Man har alt man trenger i nærmeste omkrets og det tar bare 10 minutter med banen til sentrum.

Student som bor på Vestgrensa Studentby