Brukthjørnet på Kringsjå Studentby

Velkommen til SiO sin gjenbruksbutikk på Kringsjå Studentby! Her kan du som student både levere og hente brukte ting. Helt gratis!

Om Brukthjørnet

Brukthjørnet finner du i Olav M. Troviks vei 62. Gå ned rampen fra Kiwi og ta til venstre.

SiO er opptatt av bærekraft og legge til rette for gjenbruk. Vi vet at mange som flytter inn i studentboligene våre trenger nye møbler og ting til boligen. Samtidig er det mange som flytter ut som ikke ønsker å ha med seg tingene sine videre. Da er det fint å vite at tingene kan få et nytt liv hos noen andre.

Brukthjørnets åpningstider

Tirsdag: 14:00 - 17:00

Lørdag: 12:00 - 15:00

Butikk med gratis varer

Brukthjørnet er ikke som hvilken som helst annen bruktbutikk. Her er nemlig alt gratis!

Finner du noe du har lyst på, får du ta det med deg hjem uten å betale en krone. Slike butikker liker vi!

Det meste av varene du finner i butikken er samlet inn fra studenter som har flyttet ut av en av våre studentboliger, men noe er også donert fra nabolaget eller hentet på Oslos gjenbruksstasjoner.

Fra møbler til brettspill

Vi har et bredt utvalg av varer i butikken og du kan for eksempel finne små møbler, kjøkkenutstyr, elektronikk, sportsutstyr, klær, bøker og brettspill. Dersom du har noe stående hjemme som du ikke har bruk for, blir vi glad om du leverer det inn til Brukthjørnet.

Brukthjørnet drives at studenter i samarbeid med SiO, og hver tirsdag og lørdag står de klare til å ta imot deg, enten du vil levere noe eller komme og kikke på det vi har. 

Velkommen innom på jakten etter en bruktskatt eller to!